Disclaimer

Hieronder vindt u het webprotocol zoals dat gehanteerd wordt door de vereniging. Het webprotocol is onlosmakelijk verbonden met de disclaimer.
Doelstelling van de website:

Met onze website willen we informatie verstrekken over onze vereniging aan iedereen die daarnaar op internet op zoek is. Deze informatie bestaat uit een beschrijving van de identiteit van de vereniging,. bezoeken, als op hen wiens belangstelling voor onze school hierdoor gewekt zou kunnen worden.

Op onze website is recente informatie te vinden over actuele gebeurtenissen in en rond de vereniging. Dit is terug te vinden op de pagina Actueel.

 

Verantwoording:

Het algemene gedeelte (de site) wordt onderhouden door de webmasters van de vereniging. Onder hun verantwoordelijkheid wordt regelmatig de meest recente informatie op de website geplaatst.

 

 

Werkwijze:

Belanghebbenden die materiaal op de website willen plaatsen, kunnen dit inleveren bij de webmasters.

 

 

Privacy:

Natuurlijk willen we de privacy van elke betrokkene bij onze vereniging waarborgen.

Bij publicatie van informatie zal strikt persoonlijke informatie worden weggelaten.

Elke betrokkenekan  bezwaar maken tegen publicatie van informatie en/of foto’s op de website waar hij/zij bij betrokken is door deze bezwaren via e-mail en/of schriftelijk bekend te maken aan de vereniging. De webbeheerder zal deze informatie, of foto’s dan van de website verwijderen.