Nieuws

16 juni 2022

Optreden van Steam Power is verplaatst naar vrijdag 16 september

Helaas gaat het optreden van Steam Power niet door op zaterdag 28 mei. Het is verplaatst naar vrijdag 16 september. Tickets blijven geldig.

 

 

Onderweg op een bed van snaren worden verhalen gedeeld en melodieën uitgewisseld. Op zoek naar de zuiverste noot in een reis die nooit eindigt. Steam Power speelt met, ‘virtuoos snarenspel, grotendeels eigen werk met een flinke dosis bluegrass. De vier muzikanten: FAY LOVSKY: zang, basgitaar, LAURENS JOENSEN: zang, gitaar en JANOS KOOLEN: zang, mandoline, banjo, hebben hun muzikale sporen ruim verdiend. Ze betraden podia in binnen- en buitenland en ze zijn op vele albums te horen. Ze speelden met o.a. Henny Vrienten, Frédérique Spigt, Kaz Lux, Magna Carta en Pat Metheny. Maar juist in een intieme ruimte en niet in dienst van grote namen gebeurt het. Onderling gelijkwaardig kan de creativiteit vloeien en wordt elk optreden een nieuw avontuur met prachtige teksten en instrumentale virtuositeit.

 


Optreden van  Steam Power is verplaatst naar vrijdag 16 september
Folkforum: “Het debuut van Steam Power is een mooi gevarieerd album geworden, fijne liedjes (in het Engels of Nederlands) worden afgewisseld met sterke instrumentalen, soms is er melancholie maar vaak is er sprake van een vrolijk stemmende begeleiding die getuigt van heel wat spelplezier. ...Steam Power maakte een sprankelende plaat waar je graag naar blijft luisteren.”

Compilatie: https://www.youtube.com/watch?v=PIssT8lAgVc

 ‘Sequoia’: https://youtu.be/dJfoUhVFyAs