Nieuws

14 februari 2018

Try-out Gé Reinders op vrijdag 1 juni

Acoustic Alley presenteert op vrijdag 1 juni: Gé Reinders met 'Oetblaoze' (try-out, solo, dus zonder blazers!)
 
 

Try-out Gé Reinders op vrijdag 1 juni
In seizoen 2018-2019 speelt Gé Reinders met plaatselijke blaasorkesten zijn laatste tour Oetblaoze. Als voorbereiding daarop doet hij een beperkt aantal solo try-outs, zonder blazers. Hij brengt een combinatie van bekende liedjes, als Blaosmuziek en d’n Haof,  en nieuwe nummers. De laatsten verschijnen in september op CD, opgenomen met de Douane Harmonie Nederland.
Maar op deze try-outs zingt Gé niet alleen een verzameling mooie liedjes. Deze proefvoorstellingen zijn ook bedoeld om de praatjes te oefenen. U heeft dus de gelegenheid bijna achter de schermen te kijken en getuige te zijn van zijn eerste oefeningen voor Oetblaoze
Gé is er trots op dat hij  bij het bedenken van de bindteksten wordt bijgestaan door de Amsterdamse schrijver Thomas Verbogt. (Pieter Steinz van NRC Handelsblad: Al een paar jaar behoort Thomas Verbogt tot ‘de eredivisie van de Nederlandse literatuur’ )
Gé zegt over deze samenwerking: Heerlijk om met zo iemand ‘ s middags in een aangenaam café te zitten en samen te verzinnen wat ik op de bühne ga zeggen.

Kortom, het wordt een intieme voorstelling van een Limburgse zanger die in zijn eentje zijn blaasmuziek-liedjes gaat zingen en u meeneemt in zijn leven. En in de voorbereiding van zijn laatste theatertour.

Tickets: http://acousticalley.nl/wp/kaartverkoop/