Nieuws - pagina 6

 
15 april: MAX305 theatervoorstelling en aansluitend boekbespreking
07 april 2017

15 april: MAX305 theatervoorstelling en aansluitend boekbespreking

MAX305 is een theatervoorstelling die gaat over erkenning, keuzevrijheid en moed. Dochter Esje gaat op zoek naar haar Indische roots en vindt een oude fotoalbum en een brief.. Dan komen de herinneringen van vader Max soldaatnummer 305 tijdens WOII in Nederlands-Indië en het Hiroshima-kamp opnieuw tot leven. Overlevings-strategiën zoals het Indische zwijgen en relativerende humor worden zichtbaar en dwarsverbanden worden gelegd met het verhaal van de

naoorlogse generatie. Het laat zien hoe emoties de mindset en perceptie van realiteit beïnvloeden en leiden tot absurditeit. Hiermee wordt ook een signaal afgegeven naar thans levende

percepties over oorlogsgeweld en de gevolgen ervan in onze huidige samenleving.

 

Voorstelling met nabespreking en boekuitreiking:

Zaterdag 15 april 2017, aanvang 20:00

 

Reserveren via: info@max305.nl of bel 0612360005

Kijk voor meer informatie op: www.stichting.max305.nl of

www.facebook.com/max305

 

Klik hier om de flyer te bekijken

25 maart 2017

7 april: Nathan Bell

Nathan Bell is een superieure singer-songwriter uit Signal Mountain, Tennessee die met zijn liedjes binnen enkele minuten weet te overdonderen door hun onbeschrijfelijke schoonheid. Zijn ogenschijnlijk eenvoudige liedjes zijn zo doeltreffend goed geschreven dat ze je raken tot op het bot, niet alleen door de  tekst maar ook door de manier waarop ze worden gezongen. Met zijn doorleefde intense stem doet hij je denken aan helden als Guy Clark en John Prine. Het is muziek uit de hoogste regionen van Americana: pure liedjes veelal slechts begeleid door gitaar en een mandoline. Zijn laatste I Don’t Do This For Love, I Do This For Love kwam in december 2015 uit en stond enkele maanden op nummer 1 in de Euro Americana Chart. Vers van de pers is het nieuwe pareltje van zijn hand: LOVE>FEAR (48 hours in traitorland)!

Info & tickets www.acousticalley.nl 

 

18 maart 2017

24 maart: Marjolein Meijers & band

 

Vrijdag 24 maart: Marjolein Meijers & band: MUZIEK!

 

Marjolein Meijers maakt muziek, al een leven lang. In 2016 staat zij 40 jaar op de planken!’ Met bandjes, De Berini`s, Jan Rot en solo met haar twee vaste muzikanten Walter en Onno Kuipers.

 

 

`MUZIEK!` heeft veel nieuwe muziek, veel nieuwe liedjes, Nederlandstalig.

Ga mee met Marjolein op een muzikale wereldreis. We vertrekken uit Rotterdam en gaan via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. 

 

`MUZIEK!` staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen.

Een Smaakvol vervolg op `Van Berini tot Solex!`

 

`MUZIEK!` Bruist, zindert, lacht en ontroert.


`MUZIEK!` is een Wereldband!

 

‘Quote over de eerdere programma`s van de Marjolein Meijers Band:

De afwisseling waarmee dit alles wordt gebracht resulteert erin dat het publiek in een emotionele achtbaan terechtkomt. Vrolijkheid, verdriet, verbazing en uitzinnigheid in een recordtempo.

Muzikanten Walter en Onno Kuipers steunen haar als een geoliede machine.’

 

Informatie & tickets: www.acousticalley.nl 

Stephen Fearing
27 januari 2017

Stephen Fearing

De Canadese Stephen Fearing is een singer-songwriter met een prachtige warme en soulvolle stem en indrukwekkende gitaartechniek. Qua stijl zit hij een beetje in de hoek van Bruce Cockburn & Martyn Joseph. Op 27 januari 2017 speelde hij in Acoustic Alley.
Lees meer ›
Steam Power
17 december 2016

Steam Power

Steam Power is een nieuwe formatie met de muzikale duizendpoot FAY LOvSKY – zang, bas en meer, plus nog drie top musici uit onze akoestische muziek scene. Dit zijn JOOST VAN ES – viool, zang, JANOS KOOLEN – zang, mandoline, banjo en LAURENS JOENSEN – zang, gitaar.
Lees meer ›
Iain Matthews
29 november 2016

Iain Matthews

Iain Matthews behoeft nauwelijks nadere indroductie: de vroegere frontman van o.a. Fairport Convention, Matthews Southern Comfort (de band die wereldwijd furore maakte met ‘Woodstock’) en Plainsong.
Lees meer ›
1 2 3 4 5 6