Nieuws

30 september 2020

Acoustic Alley presenteert: Ad Vanderveen

Acoustic Alley is nu nog kleinschaliger dan anders, maar het belangrijkste van alles: publiek is welkom! Om die reden zullen er per avond twee sessies plaatsvinden, t.w. van 19.30 - 20.45 uur en de tweede sessie van 21.15  - 22.30 uur.
Op vrijdag 9 oktober is een van ’s lands meest vooraanstaande songwriters te gast: Ad Vanderveen, hij zal zijn splinternieuwe album ‘Treasure Keepers’ presenteren.

Ad Vanderveen 

Ad is een zeer gerespecteerde singer-songwriter die vaak de Nederlandse Neil Young wordt genoemd omdat zijn stijl onmiskenbaar gelijkenissen heeft met zijn Canadese evenknie.  

Hij maakt al heel wat decennia muziek en heeft een fanatieke fanbase in Nederland en Duitsland.  In de afgelopen jaren heeft Ad Vanderveen een indrukwekkende catalogus van solo albums opgebouwd en deelgenomen aan talrijke samenwerkings projecten met grote namen van over de hele wereld, zoals onder meer David Olney, Flaco Jimenez, Iain Matthews, Eliza Gilkyson en John Gorka. 

Recentelijk nodigde niemand minder dan Van Morrison hem persoonlijk uit om als openingsact te fungeren bij zijn optreden in de tuin van Paleis Soestdijk.  

 

In oktober bracht Ad het ontroerend mooie album ‘Treasuse Keepers’ uit, dat is opgedragen aan de recent plotseling overleden singer-songwriter David Olney waar Ad goed bevriend mee was. Video: https://www.youtube.com/watch?v=iJVkZYmyy6s

WWW.ADVANDERVEEN.COM