Nieuws

23 maart 2019

Acoustic Alley presenteert: Pharis & Jason Romero

Op 12 april verwelkomt Acoustic Alley het Canadese duo Pharis & Jason Romero. Vorige maand onderscheiden met een prestigieuze JUNO-award in eigen land. 

Acoustic Alley presenteert: Pharis & Jason Romero
Dit duo uit British Columbia, Canada ontving afgelopen maand in eigen land de prestigieuze JUNO Award voor Beste Traditionele Roots Album, én terecht! Want nmet ‘Sweet Old Religion’ hebben ze werkelijk een pareltje van de eerste orde afgeleverd. Ook eerdere albums vielen op diverse manieren in de prijzen, hetgeen dit echtpaar in eigen land al een stevige reputatie heeft bezorgd. Nu zijn ze voor het eerst aan deze zijde van de grote plas te zien, want voorheen was het echtpaar te druk was met het combineren van werk en ouderschap. Naast muzikant/componist is Jason een van de beste custom banjo- en gitaarbouwers, en beroemd bij elke Canadese muzikant die van mooie spullen houdt. Hun tournees beperkten aanvankelijk zich tot Noord Amerika,

Hun old timey muziek werd direct met superlatieven overladen: The Telegraph noemde hun plaat het beste country album van het jaar en The Daily Express zag de gelijkenis met het duo Welch & Rawlings, maar gaf ook aan dat het tijd wordt dat Pharis & Jason zelf in de headlines komen.

Vrijdag 12 april 2019 

Aanvang 20.15 uur. 

Tickets: https://www.veiligreserveren.nl/ticketshop3.0/?o=AAV293847