Nieuws

27 maart 2018

Chris Hinze: Tibet, On the roof of the world

Op zaterdag 14 april 2018 verwelkomt Theater In de Steeg een alom vermaard artiest met een bijzondere multimedia voorstelling: Chris Hinze: Tibet, On the roof of the world

Chris Hinze: Tibet, On the roof of the world
Op zijn lange reizen door Tibet verzamelde Chris Hinze niet alleen fantastische muziek, zie zijn succesvolle cd’s “Tibet Impressions 1, 2 & 3” of “Chris Hinze and the Gyuto Monks Live on Tour”, maar ook prachtig beeldmateriaal. Gefascineerd door de kloosters, de monniken met hun gezangen, de Dalai Lama, de Karmapa of Lama Zopa en de Tibetaanse bevolking komt hij nu  met een voorstelling cq concert met prachtig videowerk verzameld tijdens zijn laatste drie reizen naar Tibet.

 

De Tibetanen

 

Tibet- on the Roof of the World neemt u mee naar de onbekende en fascinerende wereld van de Tibetanen, hun kloostergemeenschappen en hun leven te midden van de overweldigende natuur.

 

Waan je op reis

Op een groot scherm worden adembenemende videobeelden in combinatie met wonderschone Tibetaanse klanken, inventief en virtuoos fluitspel op diverse fluiten vertolkt, collages en persoonlijke verhalen, ingenieus samengesmeed tot een boeiend schouwspel en indringend geheel. Met deze indrukwekkende combinatie waan je je op reis  door het dak van de wereld. Uniek in zijn soort, trekt deze voorstelling volle zalenmet een gevarieerd publiek van Tibetliefhebbers, reisfanaten, Boeddhisten en natuurlijk fans van Chris Hinze, en is daarom een absolute aanrader!

 

Aanvang 20.15 uur

Tickets à €21,00 via deze beveiligde reserveringssite:

https://www.veiligreserveren.nl/ticketshop/?event=1234

 

Video's :