Nieuws

14 september 2017

Tim Knol opent het 15e Acoustic Alley-seizoen: grote namen in een klein theater

Acoustic Alley is inmiddels een gevestigde naam binnen het Luisterpodia-circuit, voor artiesten én publiek die veel waarde hechten aan een ongestoorde muziekbelevening

Tim Knol opent het 15e Acoustic Alley-seizoen: grote namen in een klein theater
Grote namen zullen tijdens het jubileumseizoen ten tonele verschijnen, waaronder Douwe Bob, Mathilde Santing, Gregrory Page (reeds uitverkocht) en Chip Taylor (bekend van de wereldhit ‘Wild Thing’). Plaats van handeling is het intieme Theater In de Steeg aan het Westeinde in het hartje van Den Haag. Op vrijdag 22 september wordt het spits afgebeten door niemand minder dan Tim Knol.

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single ‘Sam’ werd een hit. Muziekminnend Nederland was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde Knol met ‘Days’, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Inmiddels is Tim Knol uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Begin 2018 verschijnt alweer zijn vierde plaat (‘Cut the wire). In het najaar van 2017 zal hij een aantal shows geven waar hij veel nieuw werk speelt. Ook zullen er een aantal oude songs voorbij komen en nummers uit zijn meest recente theatertour.

Vrijdag 22 september Tim Knol
Theater In de Steeg
Westeinde 165
2512GX Den Haag
aanvang 20.15 uur
informatie & tickets (à €15,-):
www.acousticalley.nl
www.luisterpodia.nl
www.timknol.nl